Våra menyer
På flikarna nedan ser ni våra olika menyer!
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag från 18.00 mellan 30/10 - 15/12
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag från 18.00 mellan 30/10 - 15/12
Först
Bakad torskrygg
serveras med lättrökt blåmusselvelouté, regnbågsrom, samt kålrabbi smaksatt med dragon
Sedan
Svamp och rotsellerieldad ryggbiff
serveras med Karl-Johansvampsmör, grillad spetskål, picklad morot, sotad rödlök och skysås
Sist
Sorbet på hallon och tonkaböna
serveras med choklad- och lakritsfudge, hallonemulsion, rödbetsgodis och saltlakritsflarn
795:-/person
Önskar ni boka bord?
Följ knappen ovan och skicka ett mail till oss så återkopplar vi så snart vi kan!
Vid förbokning av vegetarisk kost anpassar vi vår befintliga meny så den liknar vår ordinarie.Förbokade pescetarianer får alltid en rätt baserad på fisk (eller skaldjur) och en vegetarisk rätt, antingen som förrätt eller varmrätt beroende på meny.
27/8 -
Först
Dragonbakad kålrabbi med gräddstuvade lupinbönor och krispig svartkål
Sedan
Grillad kungsmussling serveras med Karl-Johansvampsmör, grillad spetskål, picklad morot, sotad rödlök
Sist
Sorbet på hallon och tonkaböna serveras choklad- och lakritsfudge, hallonemulsion, rödbetsgodis, saltlakritsflarn
795:-/person
* Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
* Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag från 18.00 mellan 16/12 -
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag från 18.00 mellan 16/12 -
Först
Bakad fläsksida från Blackerts i Skänninge, rostad kycklingbuljong, yuzupärlor samt friterad lotusrot.
Sedan
Älgytterfilé serveras med krokett på älglägg och trattkantareller, smörstekta trattkantareller, variation på persilja samt palsternackspuré.
Sist
Sorbet på grönt äpple serveras med inkokt äpple, vit chokladbrownie, rostade hasselnötter samt vit chokladflarn.
795:-/person
Önskar ni boka bord?
Följ knappen ovan och skicka ett mail till oss så återkopplar vi så snart vi kan!
Vid förbokning av vegetarisk kost anpassar vi vår befintliga meny så den liknar vår ordinarie.Förbokade pescetarianer får alltid en rätt baserad på fisk (eller skaldjur) och en vegetarisk rätt, antingen som förrätt eller varmrätt beroende på meny.
16/12 -
Först
Bakad jordärtskocka serveras med jordärtskocksås, yuzupärlor samt friterad lotusrot
Sedan
Kåldolme fylld med lupinbönor serveras med smörstekta trattkantareller, variation på persilja samt palsternackspuré
Sist
Sorbet på grönt äpple serveras med inkokt äpple, vit chokladbrownie, rostade hasselnötter samt vit chokladflarn
795:-/person
* Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
* Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Två av våra
Bästa klassiker
Serveras söndagar-fredagar från 17.30 mellan 12/11-
Förrätt
Vätternkräftsoppa
serveras med krondillsbakad fänkål, friterad gulbeta, crème på kryddost från Boxholm
Varmrätt
Mörbräserade Shortribs
serveras med aroniabär, jordärtsskocka, Skänningepotatis samt brysselkål
545:-
*Två klassiker serveras söndag-fredag från kl. 17.30
*Denna meny ingår i fler utav våra paket så som kvällsdoppet, bara vara och bubbel & babbel.
Boka gärna bord innan ankomst för att säkra en plats i restaurangen då det kan komma att bli fullt.
Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Vid föranmäld vegetarisk kost serveras:
Förrätt
Gulbetssoppa med krondillsbakad fänkål, friterad gulbeta, crème på kryddost från Boxholm
Varmrätt
Kantarellkrokett med aroniabär, jordärtsskocka, Skänningepotatis och brysselkål
545:-
Kvällsmeny
Serveras måndag-fredag från 18.00 från 20/8
Kvällsmenyn serveras ej under julbordskvällar
Kvällsmeny
Serveras måndag-fredag från 18.00 från 20/8
Kvällsmenyn serveras ej under julbordskvällar
Varmrätt
Bao Bun
Ssamjangbakat kycklinglår, picklad zucchini, salladslök, koriander och kewpie-majonnäs
235:-
Tonkatsu Sando
Pankopanerad friterad fläsksida från Blackerts i Skänninge, vår egen kimchi, tonkatsusås samt spetskål med misodressing.
235:-
Falafel på östgötsk gulärta och kikärta
Rostad vitlöksyoghurt, picklad rödkål, pommes frites och baba ganoush
235:-
Starbyrökt lax
Potatissallad, crème smaksatt med citrongräs och grön hetta därtill potatiskrisp
255:-
Dessert
Sorbet på hallon och tonkaböna
Serveras med choklad- och lakritsfudge, hallonemulsion, rödbetsgodis och saltlakritsflarn
155:-
Hasselnötsglass
Serveras med brödpudding, nöt- och fröbräck, kolasås samt havtorn
149:-
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Barnmeny
Serveras till alla barn mellan 3-13 år
Förrätt
Ost- & skinktoast
Varmrätt
Våra egengjorda köttbullar serveras med lingon och gräddsås
*Dessert
Glass/sorbet med bär
*Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vid bokning av paket får barnen den här menyn, lika många rätter som de vuxna äter
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
Barnmeny 375:-/person










