Våra menyer
På flikarna nedan ser ni våra olika menyer!
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag 8/5-18/6
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag 8/5-18/6
Först
Anklårsterrin på anka från Munka-Ljungby serveras med hallon aigre-doux, variation på vit Vätternsparris, endivesallad
Sedan
Rödvinsbräserad oxkind serveras med rapsskott från Vadstena, risotto smaksatt med Wrångebäcksost, dragon- och morotsgremolata samt inlagd gulbeta
Sist
Flädersorbet serveras med chokladtryffel smaksatt med jordgubbe, sablé breton och jordgubbstuile
795:-/person
*Denna meny serveras måndag-lördag. Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Önskar ni boka bord?
Följ knappen ovan och skicka ett mail till oss så återkopplar vi så snart vi kan!
Vid förbokning av vegetarisk kost anpassar vi vår befintliga meny så den liknar vår ordinarie.
Förbokade pescetarianer får alltid en rätt baserad på fisk (eller skaldjur) och en vegetarisk rätt, antingen som förrätt eller varmrätt beroende på meny.
15/1-
Först
Sparrissoppa serveras med variation på vit sparris samt endivesallad
Sedan
Bakad portabello serveras med rapsskott från Vadstena, risotto smaksatt med Wrångebäcksost, dragonemulsion samt inlagd gulbeta
Sist
Flädersorbet serveras med chokladtryffel smaksatt med jordgubbe, sablé breton och jordgubbstuile
795:-/person
*Denna meny serveras måndag-lördag. Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Två av våra
Bästa klassiker
Serveras från 30/4-19/8
Förrätt
Brandade på abborre smaksatt med ramslök därtill egensaltad stenbitsrom, mjölksyrad fänkål samt bronsfänkål
Varmrätt
Confiterad karré från Blackerts i Skänninge serveras med pebre; en chilensk tomatsalsa, majscrème och grillad pak choi
545:-
*Två klassiker serveras söndag-fredag från kl. 17.30
*Denna meny ingår i fler utav våra paket så som sköna söndag och bubbel & babbel. Boka gärna bord innan ankomst för att säkra en plats i restaurangen då det kan komma att bli fullt. Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Restaurangen kan komma att justera middagstiden för att optimera upplevelsen för alla gäster.
Barnmeny
Serveras till alla barn mellan 3-13 år
Förrätt
Ost- & skinktoast
Varmrätt
Hamburgertallrik 90g med pommes
Från och med 23/6 byts barn varmrätten ut till köttbullar med gräddsås.
*Dessert
Glass/sorbet med bär
*Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vid bokning av paket får barnen den här menyn, lika många rätter som de vuxna äter
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
Barnmeny 375:-/person