På flikarna nedan ser ni våra olika menyer!
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag 1/10-20/11
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag 1/10-20/11
Först
Anklårsrillette på anka från Munka Ljungby smaksatt med tryffel serveras med variation på pumpa från Börstad skattegård samt friterad svartkål och svampbuljong
Sedan
Kronhjortsrostbiff smaksatt med fermenterad kampotpeppar serveras med rotfruktskaka, stekta trattkantareller, bakad lök, viltsky smaksatt med hallon
Sist
Sorbet på Ingrid-marieäpple serveras med cremeux på vit choklad smaksatt med yuzu, variation på svart sesam, mandel- och sesamkaka
745:-/person
Vid förbokning av vegetarisk kost anpassar vi vår befintliga meny så den liknar vår ordinarie.
1/10-20/11
Först
Variation på pumpa från Börstad skattegård med friterad svartkål, krispiga linser, tryffel och svampbuljong
Sedan
Vårrullar fyllda med lupinböna och spetskål serveras med rotfruktskaka, stekta trattkantareller, bakad lök, creme på fermenterad ramslök
Sist
Sorbet på Ingrid-marieäpple serveras med cremeux på vit choklad smaksatt med yuzu, variation på svart sesam, mandel- och sesamkaka
745:-/person
*Denna meny serveras måndag-lördag. Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag 21/11-
Trerättersmeny
Serveras måndag-lördag 21/11-
Först
Smörstekt pilgrimsmussla med tryffeltång, serveras med purjolöksconfit smaksatt med citron, därtill crème på potatis och purjolök samt brödflarn.
Sedan
Örtöverbakad vildsvinsrygg, serveras med pumpavariation, potatisfondant och viltsky smaksatt med rönnbär.
Sist
Mousse på mjölkchoklad och apelsin, serveras med variation på havtorn, hasselnötskaka samt rostade hasselnötter.
745:-/person
Vid förbokning av vegetarisk kost anpassar vi vår befintliga meny så den liknar vår ordinarie.
21/11-
Först
Smörstekt shiitake med tryffeltång, serveras med purjolökskonfit smaksatt med citron, därtill crème på potatis och purjolök samt brödflarn.
Sedan
Vitvinskokta Gotlandslinser, serveras med pumpavariation, potatisfondant samt riven hemost.
Sist
Mousse på mjölkchoklad och apelsin, serveras med variation på havtorn, hasselnötskaka samt rostade hasselnötter.
745:-/person
*Denna meny serveras måndag-lördag. Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.
* Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Två av våra
Bästa klassiker
Förrätt
Vätternkräftsoppa
Serveras med variation på kålrabbi samt friterad parmesan
Varmrätt
Mörbrässerade Oxribs
Från Bjursunds Slakteri
serveras med potatispuré, mörbakat sidfläsk från Wadstens chark, bakad rotselleri toppad med chimichurri samt rödvinssky och syrad steklök
490:-
*Två klassiker serveras söndag-fredag från kl. 17.30
*Denna meny ingår i fler utav våra paket så som sköna söndag och bubbel & babbel. Boka gärna bord innan ankomst för att säkra en plats i restaurangen då det kan komma att bli fullt. Vid fullsatt matsal så kan vi komma att placera gäster på våning 2, hör av er i god tid ifall ni ej kan gå i trappor.
Barnmeny
Förrätt
Ost- & skinktoast
Varmrätt
Hamburgertallrik 90g med pommes
Dessert
Glass/sorbet med bär
Barnmeny 375:-/person (3-13 år)
Ungdomsmeny 475:-/ person (Rejälare burgare 180g)
*Förbokning krävs och vi reserverar oss för eventuella menyändringar.
*Vid bokning av paket får barnen den här menyn
*Vi har duktiga kockar i köket som ordnar de flesta kostvariationer men var vänlig meddela oss vid bokning.