Upplev en lunch utöver det vanliga

Starby Restaurang bjuder in till Lunch i Vadstena – en upplevelse utöver det vanliga.

Vällagad mat som smakar otroligt gott i en avslappnad miljö. Ta med kollegorna ut på en trevlig lunch, någon du håller kär eller unna dig egentid med god mat.

I lunchen ingår bordsvatten, smör, bröd, salladsbuffé, soppa, varmrätt och kaffe med småkakor som avrundning.

Vi har endast öppet lunch de dagar vi har förbokningar om minst 10 personer.
Är ni fler än 10 personer är ni välkomna med en förfrågan och är ni färre så får ni gärna ringa och kika vilka dagar vi serverar lunch för veckan.

Önskar ni äta och avnjuta en lunch på plats hos oss i Vadstena är det bra att boka bord i förväg.
Det gör ni genom att maila oss på starby@starbyhotell.se eller ringa till 0143-75100. På så sätt kan vi garantera att det finns plats att sitta och äta.
Är ni ett större sällskap rekommenderar vi att ni bokar bord i god tid innan besöket.

215kr /person

Mat på Starby

Att äta lunch i Vadstena hos oss ska vara en upplevelse som ni minns med värme under lång tid. Maten som serveras är alltid lagad med kärlek av våra kockar, som med stor passion lagar fantastiska rätter vid sina grytor. Kombinationen att hela tiden vilja utvecklas, experimentera och överraska gästerna ger vällagad mat som det är värt att återkomma för. Kärleken till mat lyser igenom på varje tallrik som serveras och det är mat som är värd att njuta av.

En grund för att kunna leverera bra mat är att använda riktigt grymma råvaror. Därför har kockarna fria händer att välja de bästa leverantörerna. Det är ett uppdrag de tar på största allvar och ständigt arbetar med. Många av råvarorna som serveras på vår lunchrestaurang kommer därför från lokala leverantörer i Östergötland. Maten är något extra, inte bara en lunch i mängden utan en helhetsupplevelse med smaklökarna i fokus.

Varmt välkommen att äta lunch hos oss!

Vällagad mat

Vällagad mat som smakar otroligt gott i en avslappnad miljö. Ta med kollegorna ut på en trevlig lunch, någon du håller kär eller unna dig egentid med god mat.
Vi på Starby Spa, Hotell & Konferens välkomnar alla att njuta av en riktigt god lunch.

Det finns både möjlighet att äta en mysig lunch i Östergötland i vår restaurang eller ta med sig sin lunch som avhämtning.

Låt den trista matlådan stå kvar i kylskåpet och sätt lite extra guldkant på vardagen och njut av dagens lunch i Vadstena.
I en avslappnad atmosfär över en bit mat kan kollegorna ta mötet till nästa nivå, eller passa på att överraska någon som du tycker om.
Äta gott och bara umgås är en upplevelse som alla uppskattar och kan njuta av.