Massage & behandlingar

Har du frågor angående behandling eller massage?
Kontakta terapeuterna via formuläret nedan!


  Vanliga frågor och svar om våra massager

  Läs mer

  Vanliga frågor och svar om RO's behandlingar

  Läs mer

  Vårt massagekoncept

  På Starby Spa, Hotell & Konferens beläget i vackra Vadstena i Östergötland inleds din massageupplevelse med ett varmt välkomnande i våra fridfulla och estetiskt tilltalande massagerum. Här omfamnas du av en atmosfär som är både lugnande och harmonisk, där varje detalj är noga uttänkt för att maximera din avkoppling. Mjuk belysning och en lugnande doft av aromatiska oljor fyller rummet, skapandes en oas för sinne och själ.

  Våra erfarna massörer tar varsamt hand om dig, anpassandes behandlingen efter dina specifika behov och önskemål. När du ligger på massagebänken och känner hur skickliga händer mjukt bearbetar spänningar och stress ur din kropp, transporteras du till en värld av absolut lugn och ro.

  Boka massage

  RO

  by Rita & Clara

  Professionellt behandlingskoncept från Tyskland är fundamentet i våra spa och hudklinik behandlingar som utförs på RO. Det bästa från naturen möter det bästa från medicinsk vetenskap, i våra sköna, unika, avkopplande behandlingar. Vi ger en unik upplevelse i kombination med resultat. Vi använder flera verktyg i en behandling för att optimera och påverka hela systemet ner till vårt DNA.

  RO by Rita & Clara erbjuder ett unikt signaturkoncept. Vårt mål är att bemöta dig som kund med hela hjärtat, kunskap och ge dig det lilla extra varje gång. På RO fins hög kompetens, glädje och gedigen erfarenhet. Vi är stolta av att kunna erbjuda en varierad meny för kropp o själ. Hela du ska känna att du är i fokus hos oss.

  Vi ser fram emot att välkomna dig med våra händer inne på Starby Spa i Östergötland.

  Värme o kärlek från oss på RO, Rita & Clara

  Har ni frågor eller funderingar om RO’s behandlingar? Här hittar ni alla frågor och svar

  Boka behandling