Sommar på Starby

Boka sommarpaket

Härliga sommarerbjudanden

Upp till 30 % rabatt på våra paket i sommar

Boka sommarpaket

Sommarpaket ☀️

Hotellerbjudande i juli

Önskar du boka ett paket runt sommaren eller kanske för att låta oss sköta maten? Starby Hotell har färdiga hotellpaket till sommaren. Ät god mat och sov riktigt sköna sängar. Morgonen efter får ni avnjuter Starby Hotells välkända frukost.

Varje paket i sommar har stort fokus på att du ska kunna slappna av och känna dig trygg. Vad som ingår i respektive paket går att läsa till på vår hemsida. En sak är säkert med att bo på hotell i sommar – du slipper stressen det kan innebära med vandrarhem eller camping. Istället skämmer vi bort dig och serverar riktigt god mat.

Bo på hotell i sommar

Vi lovar att ta hand om dig på bästa sätt. På hotell är det en lugn miljö där alla är välkomna. Njut av vackra omgivningar eller slappna av i vårt spa. Sommaren är till för att firas på bästa sätt. Varför inte låta det bli en tradition att varje år resa iväg och skämma bort dig själv?

På hotellet har vår mat en central roll. Kockarna har fria händer att utforma meny efter säsong. Lokala råvaror står i fokus under dagens alla måltider. Vi har fräscha rum, sköna sängar och en fantastisk frukostbuffé som alltid ingår vid bokning av ett hotellerbjudande. De hotellpaket som erbjuds hittar du på vår hemsida. Ta med någon du håller kär eller hela familjen, till oss är alla välkomna!